Άρθρο της Ιφιγένειας Κουτσουβά υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την ΑΡ.ΠΑ

Από το 2010 η χώρα μας έχει μπει σε μια βαθιά και παρατεταμένη οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση.
Η ανεργία έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις: 30% (πάνω από 1,5 εκ.), 60% στη νεολαία,χιλιάδες ημιαπασχολούμενοι με μισθούς πείνας (200-450 ευρώ). Ο ελληνικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση,συσσίτια,εξαθλίωση,αυτοκτονίες, μισθοί και συντάξεις ακόμη και κάτω από το όριο της φτώχιας. Ο άνθρωπος έχει ταυτιστεί με τη δυστυχία έχοντας γίνει προϊόν ελέους και φιλανθρωπίας.
Μέσα σε μια τόσο ζοφερή πραγματικότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμένουμε αδιάφοροι και αδρανείς αφού είναι βέβαιο ότι με τις δήθεν νεοφιλελεύθερες πολιτικές που χρόνια τώρα εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη και στην χώρα μας,δεν υπάρχει στο ορατό μέλλον δυνατότητα και ελπίδα ανατροπής και ανάκαμψης. Και όσοι ακόμη πιστεύουν ότι κάποτε οι θυσίες του λαού μπορούν να φέρουν αποτελέσματα αλλαγής και βελτίωσης τρέφουν φρούδες ελπίδες.
Είναι καιρός πια να βγούμε από την αδράνεια, να ανταμώσουμε στούς δρόμους,στις πλατείες και στούς αγώνες,να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή,να παλέψουμε για μια άλλη κοινωνία, για μια άλλη πολιτική, ενάντια στη ξενόδουλη
αστική τάξη, ενάντια στον ξένο παράγοντα και τους νταβατζήδες της Εύρωπης και του ΔΝΤ, να παλέψουμε για μια πολιτική που ο κόσμος της εργασίας θα διαφεντεύει το πλούτο της χώρας,γιατί αυτός τον παράγει και σ' αυτόν ανήκει.
Οι επερχόμενες τριπλές εκλογές,στις 18 και 25 Μάη,είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη και συγκρότηση ενός μάχιμου λαϊκού κινήματος στο χωριό, στην πόλη,στην περιφέρεια και σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία να καταδικάσουμε την αντιλαϊκή και βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  και όλων των συνοδοιπόρων.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,στη μάχη των εκλογών,καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες,όλους τους πολίτες της ανησυχίας και της αντίστασης να στηρίξουν με την ψήφο τους και τον αγώνα τους το ψηφοδέλτιο "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ".
Εμπρός σύντροφοι και φίλοι,ας σπρώξουμε όλοι μαζί να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απο την Ελλάδα...

Ιφιγένεια Κουτσουβά - υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα