Σε Ερύμανθο, Καλάβρυτα, Ρίο η Αριστερή Παρέμβαση!


Σε Ερύμανθο και Καλάβρυτα περιόδευσε το Σάββατο 3/5 κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης. Ξεκινώντας από τη Χαλανδρίτσα, μέλη και υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης επισκέφθηκαν καφενεία και καταστήματα σε όλα τα χωριά  μέχρι και τα Καλάβρυτα. Στην επιστροφή το κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης πέρασε από τα χωριά Λεόντιο και Δεμέστιχα, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, από δεύτερο κλιμάκιο έγιναν παρεμβάσεις σε καφενεία στο κέντρο της Πάτρας.


Την Κυριακή 4/5 η Αριστερή Παρέμβαση συμμετείχε στην κινητοποίηση του σωματείου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, ενάντια στο άνοιγμα των εμπορικών μαγαζιών. Επίσης, ομάδα με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κατερίνα Χαμηλάκη, περιόδευσε στην περιοχή του Ρίου - Αγ. Βασιλείου και στο Πλατάνι όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικό και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα