Καθημερινές οι περιοδίες της Αριστερής Παρέμβασης!




ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το Σάββατο 10 Μαΐου αντιπροσωπεία με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κατερίνα Χαμηλάκη, της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας περιόδευσε στην Αιγιάλεια, στα Σελιανίτικα, τον Λόγγο, το Αίγιο, το Διακοφτό, την Ακράτα, το Κράθιο και τα γύρω χωριά. Συνομίλησε με εργαζόμενους, συνταξιούχους και αγρότες για τα προβλήματα της περιοχής, την έλλειψη υποδομών και διάθεσης προϊόντων για την αγροτική παραγωγή, καθώς και τον αντίκτυπο της πολιτικής των κυβέρνησης-μνημονίων-ΕΕ στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιγιάλειας.  Την Κυριακή 11 Μαϊου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΡΠΑ βρέθηκαν στην Κάτω Αχαΐα και τα Βραχνέικα όπου ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις του συνδυασμού.
Η Κ.Χαμηλάκη στη σύσκεψη κατοίκων στην Ξερόλακκα.
 Την Κυριακή 11 Μαϊου, η Αριστερή Παρέμβαση Αντικαπιταλιστική Κίνηση παρακολούθησε τη σύσκεψη κατοίκων της Ξερόλακκας για το θέμα του ΧΥΤΑ και τοποθετήθηκε ως προς την αναγκαιότητα να κλείσει άμεσα και στην αναγκαιότητα να αλλάξει η πολιτική της διαχείρισης των απορριμμάτων σε όφελος του περιβάλλοντος και των κατοίκων και όχι των μεγάλων συμφερόντων με τη δημιουργία εργοστασίων μαμούθ για την επεξεργασία και καύση σύμμεικτων αποβλήτων. 
 Παράλληλα τονίστηκε η αναγκαιότητα να αναβαθμιστεί από τώρα η πρόσβαση προς τον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης με τη διαπλάτυνση του δρόμου, και η προβολή του σε μια προσπάθεια συνολικής ανάδειξης και αναβάθμισης της περιοχής.

 Παράλληλα συνεχίστηκαν οι εξορμήσεις στον δήμο της Πάτρας, σε Κρήνη Σαραβάλι, Οβρυά, Εγλυκάδα, Περιβόλα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαϊου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δεσύλλας είχε συνάντηση με εργαζομένους του Δήμου Πατρέων.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα