ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ : ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ




Διαχρονικό σκάνδαλο και διαρκές έγκλημα σε βάρος των πυροπαθών του Νομού Ηλείας, των πυρόπληκτων περιοχών της αλλά και του περιβάλλοντος (κατολισθήσεις κ.ά.) συνιστά η αμαρτωλή διαχείριση του «Ταμείου Μολυβιάτη».
Στην αρχική κλοπή 120 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, στην μετέπειτα ρουσφετολογική και άδικη ανισοκατανομή (ΜΚΟ κ.ά.) σε βάρος του Νομού Ηλείας, ήρθε τώρα να προστεθεί και η εγκληματική αδιαφορία και καθυστέρηση των Δήμων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση – δημοπράτηση – εκτέλεση αναγκαίων έργων υποδομής, ύψους 25 εκατ. ευρώ στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας.
Απαιτούμε από την συγκυβέρνηση και τον κ. Κατσιφάρα άμεσο, πλήρη, συγκεκριμένο και δημόσιο απολογισμό της διάθεσης του «Ταμείου Μολυβιάτη». Καλούμε τους πυροπαθείς σε αγωνιστική ενωτική κινητοποίηση, με Επιτροπές Αγώνα και συντονισμό μαζικών φορέων.

14/4/2014
Δημήτρης Δεσύλλας
Περιφερειακός Σύμβουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα